Werkwijze

Ik maak graag met u een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we wat ik voor u kan betekenen.

Wat zijn precies uw vragen? Financiering van een nieuw huis? Eerder stoppen met werken? Een ontslagvergoeding? Of misschien alleen de behoefte om orde te scheppen in de wirwar van alle polissen, leningen, spaarrekeningen en pensioenen die u in de loop der jaren heeft verzameld?
Bij mij mag alles op tafel!

Vervolgens maak ik een offerte met daarin een overzicht van uw vraagstukken en de kosten van mijn advies.

Indien akkoord ga ik aan de slag en geef ik inzicht in wat u het beste kunt doen in uw situatie. Bijvoorbeeld: hoe kunt u uw hypotheek, pensioen, verzekeringen en beleggingen beter laten aansluiten op uw toekomstplannen?

Op basis van het advies weet u wat de mogelijkheden zijn en of uw wensen en plannen haalbaar zijn. Mijn conclusies licht ik toe tijdens een adviesgesprek aan de hand van een beknopte schriftelijke samenvatting.

Ik kan u daarna ook begeleiden bij het uitvoeren van het advies. Denk bijvoorbeeld aan het vergelijken van offertes of namens u overleggen met uw bank of tussenpersoon. Uiteraard kunt u later ook een vervolgafspraak maken als zaken of omstandigheden zijn veranderd.

 

  Wat zijn de kosten?

  • Mijn uurtarief is €175 per uur inclusief btw (21%).

  • Een klein advies kost 1-3 uur, complexe vragen 4-6 uur en een financieel plan 8-14 uur.

  • In mijn offerte geef ik u een vaste prijs, dan weet u van te voren wat de kosten zijn.

  • Als u een korte en specifieke vraag heeft, kunnen we ook de 'meter aanzetten' en per 10 minuten afrekenen.

Reacties

"Wat je zei, is waar: dat je het ineens heel helder kunt zien na zo'n financieel advies. Wij liepen al een poosje te dubben, maar op de weg terug van Utrecht konden we het plaatje van hoe we het willen gaan aanpakken zo schetsen. Ons plan is met een paar pijlen op een A4tje samen te vatten."